CONTRACTAR GRUP D’ANIMACIÓ INFANTIL FEFE I COMPANYIA

A partir de 420 

Categoria:

Descripció

Tenim diferents espectacles infantils:

Festa a la plaça (420 € factura exempta d’iva)

En aquest espectacle fem participar a petits i grans tot ballant i jugant amb les nostres cançons i danses. Fem participar als nens i nenes com a músics dins d’una cançó, juguem amb una pilota gegant dins d’una pluja de bombolles, ballem dins una carpa de colors, saltem a ritme d’una cançó amb paraïgues i moltes rialles i pessigolles.


La maleta que sona (420 € factura exempta d’iva)

Història d’un personatge que cada dia passeja per les platges del seu poble, recollint totes aquelles coses que creu que no formen part del paisatge de la platja ( bosses de plàstic, joguines ulleres, papers…). Un cop és a casa, agafa la guitarra i fa una cançó de totes les coses que ha trobat. Dins l’espectacle convida als nens a obrir la maleta hi ha participar de les cançons que trobaran dins d’aquesta.


Farcell de jocs tradicionals de fusta (490 € factura exempta d’iva)

Una cinquantena de jocs de fusta muntats a sobre de taules i per a terra. Jocs que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. Fem participar a tothom, els nens aprenen a jugar amb el joc tradicionals i els grans recorden la seva infantesa. Dues hores jugant a bitlles, corda, billars, xanques, laberints, curses de sacs, la granota, la xarranca, peixera de peixos i molts més.


Si vos Farcell de jocs tradicionals + espectacle festa a la plaça (700 € factura exempta d’iva)